Tuotteet

Laadukkaat kauneudenhoito­tuotteet

Käytän hoidoissani ammattituotteita. Näitä tuotteita on myös myynnissä liikkeessäni.

Mary Cohr

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja sekä yksi Ranskan suosituimmista hoitolasarjoista.

Tuotteet ovat turvallisia, ei raaka-aineita eläinkunnasta eikä tuotekehittelyssä ole käytetty eläinkokeita.

Mary Cohrin tuotteiden perustana on puhdas luonto. Mary Cohrin asiantuntijat tutkivat jatkuvasti maailman luonnonkasveja ja valitsevat niistä kauneuden kannalta parhaat.

Kaikki hoitotuotteet ovat parabeenittomia, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty geenimuunneltuja ainesosia tai kemiallisia filttereitä.

Rhea Cosmetics

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja siksi vegaaninen Rhea Cosmetics -ammattikosmetiikkasarja on kehitetty erilaisten ihotyyppien yksilölliset tarpeet huomioiden.

Korkealaatuinen italialainen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Rhea tarjoaa räätälöityjä kasvo- ja vartalohoitoja, jotka antavat asiakkaalle yhtä aikaa näkyviä tuloksia sekä ihanaa hemmottelua.

Kosmetologille sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat upean mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.

Rhea Cosmetics -tuotteet ovat kuin raaka-aineita alkemistin laboratoriossa: parhaan tehon takaamiseksi niitä on osattava yhdistellä ja annostella oikein. Rhea kutsuu tämän taidon hallitsevia kosmetologejaan Dermotecnologist®-nimellä. Dermotecnologist® on paitsi ihonhoidon asiantuntija, myös konsultoinnin ammattilainen: hän tutkii ihon ja räätälöi sen perusteella sopivan hoidon sekä tuotesuositukset. Rhea-kosmetologit ovat koulutettuja ja teknisesti taitavia, mutta ennen kaikkea heidän työssään näkyy aito välittäminen ja halu parantaa ihmisten elämänlaatua.

Cinema Secrets

Runsaasti pigmenttiä sisältävä meikkivoide levittyy täydellisesti. Ohut tai täysi peittävyys luonnollisella mattapinnalla.

Meikkitaiteilija Maurice Stein hyödynsi yli 50:n vuoden ammattiuraansa Hollywoodin elokuvien kulisseissa ja kehitti tuotesarjan, joka toimii yhtä tehokkaasti kuin taitelijat kameroiden takana – ja edessä.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen käyttääksesi Cinema Secrets -tuotteita, sillä helppokäyttöisyyden vuoksi sarja soveltuu kaikille.