Tuotteet

Laadukkaat kauneudenhoito­tuotteet

Käytän hoidoissani ammattituotteita. Näitä tuotteita on myös myynnissä liikkeessäni sekä hoitolani verkkokaupassa.

Mary Cohr

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja sekä yksi Ranskan suosituimmista hoitolasarjoista.

Tuotteet ovat turvallisia, ei raaka-aineita eläinkunnasta eikä tuotekehittelyssä ole käytetty eläinkokeita.

Mary Cohrin tuotteiden perustana on puhdas luonto. Mary Cohrin asiantuntijat tutkivat jatkuvasti maailman luonnonkasveja ja valitsevat niistä kauneuden kannalta parhaat.

Kaikki hoitotuotteet ovat parabeenittomia, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty geenimuunneltuja ainesosia tai kemiallisia filttereitä.

Rhea Cosmetics

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja siksi vegaaninen Rhea Cosmetics -ammattikosmetiikkasarja on kehitetty erilaisten ihotyyppien yksilölliset tarpeet huomioiden.

Korkealaatuinen italialainen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Rhea tarjoaa räätälöityjä kasvo- ja vartalohoitoja, jotka antavat asiakkaalle yhtä aikaa näkyviä tuloksia sekä ihanaa hemmottelua.

Kosmetologille sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat upean mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.

Rhea Cosmetics -tuotteet ovat kuin raaka-aineita alkemistin laboratoriossa: parhaan tehon takaamiseksi niitä on osattava yhdistellä ja annostella oikein. Rhea kutsuu tämän taidon hallitsevia kosmetologejaan Dermotecnologist®-nimellä. Dermotecnologist® on paitsi ihonhoidon asiantuntija, myös konsultoinnin ammattilainen: hän tutkii ihon ja räätälöi sen perusteella sopivan hoidon sekä tuotesuositukset. Rhea-kosmetologit ovat koulutettuja ja teknisesti taitavia, mutta ennen kaikkea heidän työssään näkyy aito välittäminen ja halu parantaa ihmisten elämänlaatua.

Beauty Garden

Beauty Garden on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta.

Puhtaat ja ylelliset Beauty Garden -tuotteet on suunniteltu ja kehitetty niin, että niiden huuhtomista iholta tulisi välttää. Valikoimaan kuuluu tuotteita ja ratkaisuja kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille. Vaikuttavien ainesosien pitoisuus on kaikissa tuotteissa poikkeuksellisen suuri, vähintään 20 %. Tuotteet pakataan ilman ylimääräisiä ulkopakkauksia, mutta Beauty Garden -valikoima sisältää myös puhdasta zero waste- kosmetiikkaa.

Beauty Garden -ideologian voi tiivistää kahteen sanaan: yksinkertaisuus ja tehokkuus. Vaikuttavat luomuraaka-aineet poimitaan tuoreina brändin omasta Ranskan Auriciassa sijaitsevasta puutarhasta ja ne yhdistetään tehokkaasti vaikuttaviksi koostumuksiksi, joista kaikki ylimääräinen jätetään pois. Beauty Garden on tehokas ja täysin uniikki luonnonkosmetiikkaelämys.