Uudistava villiporkkana öljyseerumi

39,00 

Villiporkkana-öljyseerumi on elvyttävä ja ihoa uudistava hoitoöljy kasvoille sekä vartalolle. Sen mieto tuoksu sekä silkkisen pehmeä ja hienojakoinen koostumus tekevät käyttökokemuksesta ylellisen.

Öljyseerumi imeytyy hyvin ja sopii käytettäväksi myös seerumin tapaan kasvovoiteiden alla. Villiporkkana on vaikutuksiltaan ihoa uudistava ja pehmentävä.

Villiporkkana-öljyseerumi elvyttää ja tukee ihon normaalia toimintaa palauttaen sen pehmeyden ja kimmoisuuden. Tuote sopii hyvin kaikille ihotyypeille palauttamaan ihon pehmeyden ja joustavuuden.  

Öljyseerumissa käytettävä villiporkkana saadaan villinä kasvavista kasveista läheltä Beauty Gardenin puutarhaa. Kasvit kerätään käsin ja kukat kuivataan lempeästi miedossa lämmössä, jolloin säilytetään kasvien korkea vaikuttavien aineiden pitoisuus.

Tämä erittäin korkealaatuinen öljyseerumi on 100% käsityönä valmistettua Natrue-sertifioitua luomua tuorekosmetiikkaa.

1 varastossa

Kuvaus

Villiporkkana-öljyseerumi sopii käytettäväksi päivittäin kasvojen ja vartalon iholle.

Vinkki1:Iltaisin levitä tuote kasvovesikostealle iholle ja lukitse kosteus ihoosi. Öljyseerumin päälle voit laittaa vielä hoitovoiteesi, jolloin kasvot saavat riittävästi sekä kosteutta että ravitsevuutta.

Vinkki2: Levitä tuote suihkun jälkeen hieman kostealle vartalon iholle, jolloin öljyseerumi imeytyy vielä nopeammin ja sitoo kosteuden ihollesi. Tarvittaessa voit lisätä vielä hoitovoiteen (esim. BG Kehäkukkabalm) öljyseerumin päälle.

Vinkki3: Tehostaaksesi elvyttävää ja ihoa pehmentävää vaikutusta, tee kuivaharjaus kehollesi kerran viikossa ennen öljyseerumin levittämistä.

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Daucus carota sativa (Carrot) extract*, Perfume (Fragrance), Tocopherol, Linalool, Limonene, Citronellol.

100 ml suihkelasipullo puukorkilla.