Ravitseva kehäkukkaöljy

32,00 

Kehäkukkaöljy on ihovaurioita korjaava, ravitseva ja kosteuttava hoitoöljy. Tuotetta voi käyttää koko vartalolle ravitsemaan ihoa, hoitamaan kuivuneita kynsinauhoja, rauhoittamaan nokkosten polttamia, auttamaan ihoa palautumaan ihoärsytyksistä, rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen ja mihin vain muihin keksit! Koko perheen tuote päästä varpaisiin!

Kehäkukkaöljy on ilmiömäinen rauhoittamaan ihoa myös auringonoton jälkeen. Ihon punakkuus rauhoittuu ja kaunis päivetys korostuu.

Kehäkukkaöljymme on lähestulkoon ihmeöljyn maineen saaneena yksi myydyimmistä tuotteistamme. Voit käyttää öljyä kasvoille, vartalolle, päänahan hoitoon, hiuksille öljyhauteena, hierontaan. Öljy palauttaa ihollesi välittömästi sen tarvitseman rasvahappotasapainon.

Luomutuote, vegaaninen. 100% luonnonmukainen, luomupitoisuus 99,25%.

1 varastossa

Kuvaus

Loistava tuote tuomaan ravitsevuutta lisää hoitovoiteisiin. Yhdistä tämä Kehäkukkabalmiin ja saat todella tehokkaasti ihoa kosteuttavan ja ravitsevan hoitotuotteen.

Tuotetta voi käyttää koko vartalolle ravitsemaan ihoa, hoitamaan kuivuneita kynsinauhoja, rauhoittamaan nokkosten polttamia, auttamaan ihoa palautumaan ihoärsytyksistä, rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen ja mihin vain muihin keksit! Koko perheen tuote päästä varpaisiin! Myös lasten taiveihottuman hoitoon, kesällä rauhoittamaan hyttysten pistoksia sekä ”asfaltti-ihottumaan”.

Miesten suosikki – sopii myös parranajon jälkeen käytettäväksi.

Hélianthus anuus (Sunflower seed oil)*, Calendula officinalis flower*, Linalool, Tocopherol, Limonene, Eugenol, Citronellol

100 ml lasipullo.