Puhdas moringaöljy

24,50 

Ihoa uudistava hoitoöljy erityisesti ärtyneelle tai epäpuhtauksista kärsivälle iholle! Sopii myös hiuspohjalle. Balmyou MORINGAÖLJY on 100 % luonnonmukainen, raffinoimaton, parabeeniton hoitoöljy, joka ei sisällä synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä tai säilöntäaineita. MORINGAÖLJY on vegaaninen ihonhoidon superöljy, joka on pullollaan iholle hyviä ominaisuuksia:  A-, B-, C- ja E-vitamiinit kosteuttavat intensiivisesti ja vilkastuttavat ihon luontaista kollageenin tuotantoa. Antioksidanttisten ominaisuuksien ansiosta tehokas ja ihanteellinen aikuisen ihon hoitotuote. Sinkki, rauta, kupari ja magnesium antavat terveen hehkun ja vahvistaa ihoa. Suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta sekä rauhoittaa ihon herkkyyttä vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta. Runsas beheenihappopitoisuus antaa kasvoille pehmeän pinnan. Rauhoittaa ihoa, vähentää ihoärsytystä, ennaltaehkäisee aknea, uudistaa ihoa, vähentää ryppyjen muodostumista. Vähentää oman ihon rasvan erittymistä, joten toimii hyvin primerina kasvoilla. Soveltuu myös kuivalle päänahalle ja hiuksille.

Moringaöljyn monet käyttötarkoitukset sekä sen hyödyt ja tehot on huomattu jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Moringaöljy on supertehokas hoitotuote monine hyvine ominaisuuksineen – täydellinen aikuisen ihon sekä epäpuhtauteen taipuvan/akneihon hoitoöljy!

2 varastossa

Kuvaus

Käyttö: Imeytä muutama tippa puhtaalle iholle seerumin tapaan. Voidaan käyttää herkistyneelle tai epäpuhtaalle ihoalueelle.

Moringa Oleifera Seed Oil

20 ml pipettipullo.