PhytoNight elvyttävä yönaamio

40,00 

Kalvon ihon pinnalle muodostava geeliemulsio vapauttaa ihoon pitkäkestoisesti uudistavia ja hapensaantia lisääviä aktiiviaineita, kuten rucolauutetta ja chilipaprikan kantasoluja. Aktiiviaineet vaikuttavat koko yön ajan, kun ihon aineenvaihdunta on tehokkaimmillaan. Tuote on valmistettu minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita on suuret pitoisuudet. Ainutlaatuisten raaka-aineiden yhdistelmä uudistaa ja aktivoi ihoa tehokkaasti antaen sille välittömästi lisää elinvoimaa.

Ikääntyneelle iholle, napakoittamaan, häivyttämään ikääntymisen merkkejä, tasoittamaan, heleyttämään.

2 varastossa

Kuvaus

Intensiivihoitona tuotetta levitetään joka ilta voiteen päälle tai sellaisenaan. Voidaan myös käyttää muutamana iltana viikossa. Levitä ohut kerros naamiota kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympäryksiä. Pese tuote aamulla pois lämpimällä vedellä.

Yönaamio uudistaa ihoa syvältä ja parantaa sen hapensaantia. Anti-age-raaka-aineiden jatkuva vaikutus yön aikana, kun ihon aineenvaihdunta on korkeimmillaan, auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta tasaisen, hehkuvan ja nuorekkaan.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

PoliFilm: Sekoitus kalvonmuodostavia polymeereja. Molekyyli kuivuu ihon pinnalle ja luo säiliön, joka vapauttaa hitaasti tuotteen aktiiviaineita ja kuljettaa ne okkluusion avulla syvälle ihoon.
Rucolauute: Rucolasta saatava luonnollinen kasviuute stimuloi glukonolaktonin tuotantoa sekä toimii antioksidanttisesti suojaten ihosoluja.
RedPepperStem eli chilipaprikan kantasolu-uute: Chilipaprikan kantasoluista saatava uute sisältää runsaasti flavonoideja, polyfenoleja ja karotenoideja. Kantasolukko kykenee jakautumaan mitoosin avulla ja siten luomaan uusia soluja. Uute uudistaa ihoa antaen sille kiinteyttä ja joustavuutta.

Tuoksurakenne: Syreeni-jasmiini-santelipuu

Aqua, Polyurethane-34, Propylene Glycol, Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf, Capsicum Annuum Fruit Meristem Cell, Aminomethyl Propanol, Peg-8, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Ppg-25-Laureth-25, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Glycerin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Methylpropanediol, Phenylpropanol, Parfum, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Sorbate.

50 ml kierreavausmekanismi-tuubi