NILOTICA KARITEVOI

25,00 

Puhdas ja korkealaatuinen shea ärtyneelle ja kuivalle iholle! Nilotica on sheavoiden ”kuningatar” lajike! 100% luonnollinen ja sertifioitu hoitotuote. 100% raffinoimaton, kylmäpuristettu, vegaaninen ja cruelty free. 100% hajuste-, väri- ja säilöntäaineeton. 100% parabeeniton, parafiiniton, mineraaliöljytön, silikoniton ja mikromuoviton.

Nilotica on villisti Ugandassa kasvava karitepuulajike. Nilotican etu tavalliseen sheaan eli karitevoihin on se, että se on ravintorikkaampi sekä pehmeän koostumuksensa ansiosta miellyttävä ja helppo käyttää. Nilotica Karitevoi on erityisen sopiva kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle.

Raffinoimaton = tuotetta ei ole käsitelty siten, että siitä olisi erotettu mitään ravinneaineita pois.

1 varastossa

Kuvaus

Voit käyttää Nilotica Karitevoita mihin tahansa kun ihossa on erityistarpeita; mm. kosteuttamaan rohtuneita huulia, käsiä, kyynärpäitä ja jalkoja, uudistamaan vaurioitunutta ihoa auringonpolttamien, hyttystenpuremien ja parranajon jälkeen. Uudistamaan ja ravitsemaan ihoa. Ihan jokaiseen ihon nirhaumaan! Tuotteen tuoksussa aistit käsittelemättömät pähkinät sekä suklaisen vivahteen.

IHANTEELLINEN MYÖS ODOTTAVILLE ÄIDEILLE JA VAUVOJEN IHON HOITOON:
Puhdas ja käsittelemätön Nilotica Karitevoi suojaa ja hoitaa vauvan herkkää ihoa esim. vaippa-alueella. Voit käyttää karitevoitamme myös venymäarpien ehkäisyyn sekä hoitoon.

Shea butter (Nilotica). Sisältää runsaasti beetakaroteenia, rasvahappoja (Omega-9 ja -6), allantoiinia ja E -vitamiinia.

100 ml lasipurkki, puisella kierrekorkilla.