Huile d’Exception hoitoöljy vartalolle ja hiuksille

49,45 

Exquisite Oil -hoitoöljy on ainutlaatuinen ja ylellinen hoitoöljy, joka on helppo levittää iholle kätevän suihkepullon ansiosta. Öljy imeytyy nopeasti, joten pukeutua voit välittömästi. Exquisite Oil – hoitoöljyllä on ”älykäs” rakenne, koska sitä voidaan käyttää sekä vartalolla että hiuksissa. Exquisite Oil -hoitoöljyn ainutlaatuisen tehon salaisuutena on camelina-öljy, ylellinen aktiiviaine, joka korostaa kauniisti ihoa ja tekee siitä ihanan pehmeän.

1 varastossa

Kuvaus

Käyttö vartalolle: Hiero tuote hellästi ihoon, varsinkin kuiville alueille (sääret, kyynärpäät, polvet ja kantapäät).
Käyttö hiuksille: Selvitä takut ja levitä tuotetta hiuksiin ja latvoihin sormenpäillä, alue kerrallaan. Hiero huolellisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Camelina-öljy:
Camelina-öljy on perinteinen, japanilaisten naisten suosima, keltakukkaisesta tankiosta uutettu öljy. Camelina-öljyllä on erittäin korkea omega-3 ja omega-6-rasvahappopitoisuus. Se korjaa ihon pinnan hydrolipidikalvoa ja epidermiksen lipidikerrosta. Nämä omegarasvahapot suojaavat ja ravitsevat ihoa sekä hiuksia.

Dicaprylyl Carbonate, Isononyl Isononanoate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Fragrance (Parfum), Camelina Sativa Seed Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Coumarin, Benzyl Alcohol, BHT, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Annatto (CI 75120), Ascorbyl Palmitate

100 ml lasinen suihkepullo