Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2023

Yhteistyö on voimaa!

Tammikuussa 2023 hoitolassani aloittaa työskennellä kanssani SKY-kosmetologi Johanna Helin-Eriksson (Kauneusavaimet). Teemme vuoropäivin töitä, joten varaathan aikasi ajoissa. 🙂

Saitko/annoitko lahjakortin Kaisun kauneuspisteelle?

Kannattaa varata aika tammi- tai helmikuulle, sillä talvikuukausina on helpompi saada sopiva aika. Lisäksi olen räätälöinyt sesonkikasvohoidon kaikista rakastetuimmista hoidoista. Sesonkikasvohoito, Talven tehokasvohoito 100 € (ovh. 129 €), on voimassa helmikuun 2023 loppuun asti. Hoito pitää sisällään: alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, kulmakarvojen kevyt siistiminen, seerumit kasvoille ja silmänympysalueelle CatioVital-laitteella imeyttäen, FACEBAR-imukuppihieronta kasvojen, kaulan ja decolleteen ihoa kiinteyttämään, silmänympärysnaamio, kasvonaamio ja lopuksi hoitovoiteet. Hoito tehdään Mary Cohrin tuotteilla, hoito sisältää Mary Cohr Eye Firming-silmänympäryshoidon. VARAA TÄSTÄ!

Talven tehokasvohoito- sesonkietu tammi-helmikuulle 2023.


Ranskalainen Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarja nyt hoitolassani ja verkkokaupassani

Beauty Garden on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta. Hoitopuolella on käytössä myös Beauty Garden Spa Edition -tuotesarja, jolla teen asiakkaille elämyksellisiä kasvo- ja vartalohoitoja käsintehdyllä luonnonkosmetiikalla.

Saapuminen Kaisun kauneuspisteesen Pirkankatu 21 A katutasoon, keltainen pallologo johdattaa oikeaan paikkaan

Keskustorilta 1,7 km. Autolla ja pyöräillen 4-5 minuuttia, kävellen 18 minuuttia. Useat TKL:n linja-autot kulkevat Keskustori-Pyynikintori-Pirkankatu-Pispalan valtatie ja raitiovaunu tulee noin 500 m päähän Pyynikintorille (jatkossa ratikkapysäkki löytyy myös Sepänkadulta).

Autoille on 4 h kiekkopaikkoja toimitilan välittömässä läheisyydessä Vesilinnankadulla ja Tahmelantiellä, teiden varressa.

Vesilinnankadun puoleisen ikkunani taakse mahtuu kolme (3) autoa, mutta monesti nämä paikat ovat jo talon asukkaiden käytössä. Mikäli onnistut saamaan autosi ikkunani taakse, on paikka ilmainen, etkä tarvitse pysäköintikiekkoa. Älä parkkeeraa ovien eteen (rapun- ja asukkaan oven eteen).

Päiväaikaan tienvieruspaikat voivat olla todella täynnä (varsinkin Tredun ammattioppilaitoksen kouluaikoina), joten yksi vaihtoehto voi olla jättää auto Tipotien terveysaseman 2 h parkkiin. Kävelyä toki tulee, mutta parkit ovat ilmaiset.

Tästä suoraan: Google Maps

Verkkokaupasta tuotteet kotiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Mary Cohrin, Rhea Cosmeticsin ja Beauty Gardenin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Yli 100 €:n tilaukset ilman postikuluja. Voit myös valita verkkokaupasta ostettuille tuotteille ilmaisen Nouto hoitolasta-vaihtoehdon, mutta tällöin varmista miten hoitolani on ko. viikolla auki.

Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂 Tilaa tästä!