Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2020

Etsin työtilaa! Tarve kesäkuun alusta!

Jos tiedät siistiä, edullista työtilaa/liiketilaa/työhuonetta Tampereen keskustassa tai Tammela (muitakin alueita saa ehdottaa), niin ota yhteyttä.

HUOM!HUOM!HUOM!

Hoitolani on auki toistaiseksi, olen paikalla varausten mukaan. Aikojen siirtoja ja peruutuksia on tullut paljon koronapandemian vuoksi, joten olen muokannut nettiajanvarauksen aikoja. Pyydän, että soita, laita Whatsapp tai tekstiviesti mikäli et löydä nettiajanvarauksesta mieluisaa aikaa.

Pyydän, ettet tule kipeänä hoitoihin, et edes jos tunnet olosi vähänkin heikoksi. Jos kuulut riskiryhmään tai sairastut, niin siirrä aikasi mieluiten soittamalla. Pese/desinfioi kätesi mennen tullen hoitolaani. Yski ja niistä aina nenäliinaan ja heitä se roskiin. Painotan etten tule kipeänä töihin.

Huolehdin AINA hoitolani ja työvälineiden, tekstiilien ja pintojen puhtaudesta sekä omasta käsihygieniasta, nyt vielä entistä tehostetummin! Käytän kaikissa hoidossa suusuojaa sekä suojahanskoja.

Tule vain hetkeä ennen aikaasi paikalle ja yksin. Hoitotilassani ei ole minun ja asiakkaan lisäksi muita ja pyrimme nyt tekemään muutoinkin eri aikoina töitä liikehuoneistossa.

Seuraan tilannetta jatkuvasti ja ilmoitan heti mahdollisista muutoksista. Ota Instagramini ja Facebook-sivuni seurantaasi.


Tulossa Rhea Cosmetics

Italialainen ammattisarja Rhea Cosmetics saapuu hoitolaani Mary Cohrin rinnalle, heti, kun tilanne maailmalla helpottaa

Olen kouluttautunut Rhean hoitoihin ja tuotteisiin jo maaliskuussa 2020.


Nutri Repair

Uutuuksia Mary Cohrilta: ihanat uudet kuivan ihon seerumi ja -naamio. Loistavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan muitakin ihotyyppejä.

Alkaen ovh. 64 €