Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2021

Ranskalainen Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarja nyt hoitolassani ja verkkokaupassani

Beauty Garden on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta. Hoitopuolella on käytössä myös Beauty Garden Spa Edition -tuotesarja, jolla teen asiakkaille elämyksellisiä kasvo- ja vartalohoitoja käsintehdyllä luonnonkosmetiikalla.

Uutuus Mary Cohrilta- Age SIGNs REVERSE erikoiskasvohoito

Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Kokonaisvaltainen hoito hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin. Näkyvästi ihoa kiinteyttävä ja kohottava! Tehokosteuttava hyaluronihappo-aktiiviaineyhdistelmä silottaa ryppyjä ja juonteita. Iho on kiinteämpi, piirteet kohoavat, rypyt tasoittuvat ja iho on kirkas. Ihanteellinen hoito ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Kaisun kauneuspiste on muuttanut Pirkankatu 21 A katutasoon

Kaisun kauneuspiste muutti 1.7.2021 osoitteeseen Pirkankatu 21, Tampere

Hallituskatu 22:ssa tehdään ainakin vuosi autohallia ja piharemonttia eli niihin tiloihin en ole palaamassa.

Joten heinäkuun alussa, 1.7.2021, muutin omaan katutason toimitilaan osoitteeseen Pirkankatu 21, 33230 Tampere. Ikkunoissa on tutut Kaisun kauneuspisteen keltaiset logo-teipit joten et voi mennä ohi. 😁

Keskustorilta 1,7 km. Autolla ja pyöräillen 4-5 minuuttia, kävellen 18 minuuttia. Useat TKL:n linjat kulkevat Keskustori-Pyynikintori-Pirkankatu-Pispalan valtatie ja ratikka tulee noin 500 m päähän Pyynikintorille. Autoille on 4 h kiekkopaikkoja toimitilan välittömässä läheisyydessä Vesilinnankadulla ja Tahmelantiellä, teiden varressa.

Päiväaikaan tienvieruspaikat voivat olla todella täynnä, joten yksi vaihtoehto voi olla jättää auto Tipotien terveysaseman 2 h parkkiin. Kävelyä toki tulee, mutta parkit ovat ilmaiset.

Verkkokaupasta tuotteet kotiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Mary Cohrin, Rhea Cosmeticsin ja Beauty Gardenin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Yli 100 €:n tilaukset ilman postikuluja. Voit myös valita verkkokaupasta ostettuille tuotteille ilmaisen Nouto hoitolasta-vaihtoehdon, mutta tällöin varmista miten hoitolani on ko. viikolla auki.

Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂

HUOMio!

Hoitolani on auki normaalisti, olen paikalla varausten mukaan. Pyydän, että soita, laita Whatsapp tai tekstiviesti mikäli et löydä nettiajanvarauksesta mieluisaa aikaa. Kannattaa ottaa Instagramini ja Facebook-sivuni seurantaan, niin näet ajankohtaiset asiat nopeasti.

Pyydän, ettet tule kipeänä hoitoihin, et edes jos tunnet olosi vähänkin heikoksi. Jos kuulut riskiryhmään tai sairastut, niin siirrä aikasi mieluiten soittamalla. Pese/desinfioi kätesi mennen tullen hoitolaani. Yski ja niistä aina nenäliinaan ja heitä se roskiin. Painotan etten tule kipeänä töihin.