Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2023

Pirkankadun katuremontti sotkee liikennejärjestelyjä

Huom! Tällä hetkellä Pirkankadun katuremontti sotkee liikenne- ja parkkijärjestelyjä liikehuoneiston pihassa. ÄLÄ PARKKEERAA TOISTAISEKSI HOITOLAN IKKUNAN TAAKSE, SIITÄ ON JAETTU PYSÄKÖINTISAKKOJA!

Yhteistyö on voimaa!

Tammikuussa 2023 hoitolassani aloittaa työskennellä kanssani SKY-kosmetologi Johanna Helin-Eriksson (Kauneusavaimet). Teemme vuoropäivin töitä, joten varaathan aikasi ajoissa. 🙂

Saitko/annoitko lahjakortin Kaisun kauneuspisteelle?

Tällä hetkellä lahjakorteissa on kuukauden käyttöaika, koska Kaisulla on allergiatestit 17.5-22.5.2023, jossa määritellään mahdollinen ammattitautiallergia ja kosmetologin töiden jatkuminen on vaakalaudalla. Mikäli en pysty enää tekemään hoitoja, voi lahjakortin käyttää tuoteostoihin. Siihen asti kuitenkin: VARAA TÄSTÄ! Ilmoitan tuloksista ja jatkosta mahdollisimman pian.

Asiakkaiden toiveesta Tehopotkua ihollesi- kasvohoito lisätty valikoimaan.🖤

Saapuminen Kaisun kauneuspisteesen Pirkankatu 21 A katutasoon, keltainen pallologo johdattaa oikeaan paikkaan

Keskustorilta 1,7 km. Autolla ja pyöräillen 4-5 minuuttia, kävellen 18 minuuttia. Useat TKL:n linja-autot kulkevat Keskustori-Pyynikintori-Pirkankatu-Pispalan valtatie ja raitiovaunu tulee noin 500 m päähän Pyynikintorille (jatkossa ratikkapysäkki löytyy myös Sepänkadulta).

Autoille on 4 h kiekkopaikkoja toimitilan välittömässä läheisyydessä Vesilinnankadulla ja Tahmelantiellä, teiden varressa.

Huom! Tällä hetkellä Pirkankadun katuremontti sotkee liikenne- ja parkkijärjestelyjä liikehuoneiston pihassa. ÄLÄ PARKKEERAA TOISTAISEKSI HOITOLAN IKKUNAN TAAKSE, SIITÄ ON JAETTU PYSÄKÖINTISAKKOJA!

Päiväaikaan tienvieruspaikat voivat olla todella täynnä (varsinkin Tredun ammattioppilaitoksen kouluaikoina), joten yksi vaihtoehto voi olla jättää auto Tipotien terveysaseman 2 h parkkiin. Kävelyä toki tulee, mutta parkit ovat ilmaiset.

Tästä suoraan: Google Maps

Verkkokaupasta tuotteet kotiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Mary Cohrin, Rhea Cosmeticsin ja Beauty Gardenin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Yli 100 €:n tilaukset ilman postikuluja. Voit myös valita verkkokaupasta ostettuille tuotteille ilmaisen Nouto hoitolasta-vaihtoehdon, mutta tällöin varmista miten hoitolani on ko. viikolla auki.

Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂 Tilaa tästä!