Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2020

Kaisu muuttaa, tervetuloa Hallituskatu 22!

Olen muuttanut uuteen liiketilaan Hallituskatu 22. Talon päädyssä maamerkkinä Ravintola Frankly ja liikkeemme edessä kirsikkapuu. Hallituskatu 22 on Sushi-ravintola Itsudemosta seuraava rakennus Hämeenpuistoon päin. Pääsisäänkäynti ns.parkki- ja kirsikkapuupihan puolelta.😊 Nähdään!✌🏻

Verkkokauppa avattu!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Mary Cohrin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Tuotteita on tällä hetkellä vähän, mutta tarkoitus lisätä niitä pikku hiljaa. Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂

HUOM!HUOM!HUOM!

Hoitolani on auki toistaiseksi, olen paikalla varausten mukaan. Aikojen siirtoja ja peruutuksia on tullut paljon koronapandemian vuoksi, joten olen muokannut nettiajanvarauksen aikoja. Pyydän, että soita, laita Whatsapp tai tekstiviesti mikäli et löydä nettiajanvarauksesta mieluisaa aikaa.

Pyydän, ettet tule kipeänä hoitoihin, et edes jos tunnet olosi vähänkin heikoksi. Jos kuulut riskiryhmään tai sairastut, niin siirrä aikasi mieluiten soittamalla. Pese/desinfioi kätesi mennen tullen hoitolaani. Yski ja niistä aina nenäliinaan ja heitä se roskiin. Painotan etten tule kipeänä töihin.

Huolehdin AINA hoitolani ja työvälineiden, tekstiilien ja pintojen puhtaudesta sekä omasta käsihygieniasta, nyt vielä entistä tehostetummin! Käytän kaikissa hoidossa suusuojaa sekä suojahanskoja.

Tule vain hetkeä ennen aikaasi paikalle ja yksin. Hoitotilassani ei ole minun ja asiakkaan lisäksi muita ja pyrimme nyt tekemään muutoinkin eri aikoina töitä liikehuoneistossa.

Seuraan tilannetta jatkuvasti ja ilmoitan heti mahdollisista muutoksista. Ota Instagramini ja Facebook-sivuni seurantaasi.


Tulossa Rhea Cosmetics

Italialainen ammattisarja Rhea Cosmetics saapuu hoitolaani Mary Cohrin rinnalle, heti, kun tilanne maailmalla helpottaa

Olen kouluttautunut Rhean hoitoihin ja tuotteisiin jo maaliskuussa 2020.