Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2021

Kaisun kauneuspiste muuttaa 1.7.2021 osoitteeseen Pirkankatu 21, Tampere

Hallituskatu 22:ssa tehdään ainakin vuosi autohallia ja piharemonttia eli niihin tiloihin en ole palaamassa.

Joten heinäkuun alussa, 1.7.2021, muutan omaan katutason toimitilaan osoitteeseen Pirkankatu 21, 33230 Tampere. Ikkunoihin tulee tuttu Kaisun kauneuspisteen keltainen logo-teippi, joten et voi mennä ohi. 😁

Keskustorilta 1,7 km. Autolla ja pyöräillen 4-5 minuuttia, kävellen 18 minuuttia. Useat TKL:n linjat kulkevat Keskustori-Pyynikintori-Pirkankatu-Pispalan valtatie ja ratikka tulee jatkossa 500 m päähän Pyynikintorille. Autoille on 4 h kiekkopaikkoja toimitilan välittömässä läheisyydessä Vesilinnankadulla ja Tahmelantiellä.

Verkkokaupasta tuotteet kotiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Rhea Cosmetics ja Mary Cohrin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Yli 100 €:n tilaukset ilman postikuluja. Voit myös valita verkkokaupasta ostettuille tuotteille ilmaisen Nouto hoitolasta-vaihtoehdon, mutta tällöin varmista miten hoitolani on ko.viikolla auki.

Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂

HUOMio!

Hoitolani on auki normaalisti, olen paikalla varausten mukaan. Pyydän, että soita, laita Whatsapp tai tekstiviesti mikäli et löydä nettiajanvarauksesta mieluisaa aikaa.

Pyydän, ettet tule kipeänä hoitoihin, et edes jos tunnet olosi vähänkin heikoksi. Jos kuulut riskiryhmään tai sairastut, niin siirrä aikasi mieluiten soittamalla. Pese/desinfioi kätesi mennen tullen hoitolaani. Yski ja niistä aina nenäliinaan ja heitä se roskiin. Painotan etten tule kipeänä töihin.

Huolehdin AINA hoitolani ja työvälineiden, tekstiilien ja pintojen puhtaudesta sekä omasta käsihygieniasta, nyt vielä entistä tehostetummin! Käytän kaikissa hoidossa suusuojaa sekä suojahanskoja.

Tule vain hetkeä ennen aikaasi paikalle ja yksin. Hoitotilassani ei ole minun ja asiakkaan lisäksi muita ja pyrimme nyt tekemään muutoinkin eri aikoina töitä liikehuoneistossa.

Seuraan tilannetta jatkuvasti ja ilmoitan heti mahdollisista muutoksista. Ota Instagramini ja Facebook-sivuni seurantaasi.