Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2022

FACEBAR-ihonhoitokonsepti Tampereella, ensimmäisenä Kaisun kauneuspisteestä❤️

FACEBAR-konsepti on luonnonmukainen tapa edistää kasvojen ihon ja mielen yleistä hyvinvointia. Hoitomenetelmä itsessään edistää ihon nestekiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa, tekee ihoa elastisemmaksi ja vahvemmaksi. Hoitomenetelmä tehostaa kasvojen lymfajärjestelmää, josta syystä kasvojen turvotus vähenee saaden kasvot palautumaan ovaalinmuotoiseksi. Kaikille ihotyypeille.

UUTUUS Bellabaci-hoitomenetelmä kokonaisvaltaisesti kehosi parhaaksi

Bellabaci-hoitomenetelmä vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta, poistaa kehon kuona-aineita, vapauttaa lihasjännityksiä, tehoaa kuin syväkudoshieronta, aktivoi parasympaattista hermostoa, rauhoittaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti. Bellabaci-hoitomenetelmä perustuu muinaiseen kiinalaiseen imukuppihierontaan. Bellabaci-hoidossa on kysymyksessä tähän päivään tuotu, modernisoitu hoitomenetelmä, joka on kokonaisvaltainen ja luonnollinen, kauneutta ja terveyttä edistävä konsepti, jossa otetaan huomioon koko kehon tasapaino. Hoitomenetelmässä käytetään lääketieteellisesti valmistettuja silikonisia imukuppeja sekä hoidon tehostamiseksi aromaterapeuttisia hoitoemulsioita ja -öljyjä. 

Ranskalainen Beauty Garden luonnonkosmetiikkasarja nyt hoitolassani ja verkkokaupassani

Beauty Garden on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta. Hoitopuolella on käytössä myös Beauty Garden Spa Edition -tuotesarja, jolla teen asiakkaille elämyksellisiä kasvo- ja vartalohoitoja käsintehdyllä luonnonkosmetiikalla.

Uutuus Mary Cohrilta- Age SIGNs REVERSE erikoiskasvohoito

Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Kokonaisvaltainen hoito hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin. Näkyvästi ihoa kiinteyttävä ja kohottava! Tehokosteuttava hyaluronihappo-aktiiviaineyhdistelmä silottaa ryppyjä ja juonteita. Iho on kiinteämpi, piirteet kohoavat, rypyt tasoittuvat ja iho on kirkas. Ihanteellinen hoito ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Kaisun kauneuspiste on muuttanut Pirkankatu 21 A katutasoon

Kaisun kauneuspiste muutti 1.7.2021 osoitteeseen Pirkankatu 21, Tampere

Hallituskatu 22:ssa tehdään ainakin vuosi autohallia ja piharemonttia eli niihin tiloihin en ole palaamassa.

Joten heinäkuun alussa, 1.7.2021, muutin omaan katutason toimitilaan osoitteeseen Pirkankatu 21, 33230 Tampere. Ikkunoissa on tutut Kaisun kauneuspisteen keltaiset logo-teipit joten et voi mennä ohi. 😁

Keskustorilta 1,7 km. Autolla ja pyöräillen 4-5 minuuttia, kävellen 18 minuuttia. Useat TKL:n linjat kulkevat Keskustori-Pyynikintori-Pirkankatu-Pispalan valtatie ja ratikka tulee noin 500 m päähän Pyynikintorille. Autoille on 4 h kiekkopaikkoja toimitilan välittömässä läheisyydessä Vesilinnankadulla ja Tahmelantiellä, teiden varressa.

Päiväaikaan tienvieruspaikat voivat olla todella täynnä, joten yksi vaihtoehto voi olla jättää auto Tipotien terveysaseman 2 h parkkiin. Kävelyä toki tulee, mutta parkit ovat ilmaiset.

Verkkokaupasta tuotteet kotiin!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Mary Cohrin, Rhea Cosmeticsin ja Beauty Gardenin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Yli 100 €:n tilaukset ilman postikuluja. Voit myös valita verkkokaupasta ostettuille tuotteille ilmaisen Nouto hoitolasta-vaihtoehdon, mutta tällöin varmista miten hoitolani on ko. viikolla auki.

Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂