Ajankohtaista

Kaisun kauneudenhoitouutiset

2020

Rhea Cosmetics ensimäisenä Tampereella Kaisun kauneuspisteestä!

Layerin on Rhean kehittämä kerroksellinen hoitomuoto, jossa ihoa hellitään puhtautta, kirkkautta ja elinvoimaa antavilla aktiiviaineilla. Tehokkaasti ihoa aktivoivat DermoLayerin®-kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaalle sopiviksi. 

Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan hemmotteluhetken. Samalla kun asiakas nauttii irtiotosta arjen keskellä, hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta.

Hoitolastani löydät myös tehokkaat Rhea Cosmetics- tuotteet kotikäyttöön.
Tule tutustumaan ja totea hoitojen ja tuotteiden teho.
Lisätietoja https://www.lekita.fi/rhea

Verkkokauppa avattu!

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa laadukkaita ammattituotteita suoraan netistä. Myyn Rhea Cosmetics ja Mary Cohrin tuotteita hoitolani verkkokaupassa.

Yli 100 €:n tilaukset ilman postikuluja. Voit myös valita verkkokaupasta ostettuille tuotteille ilmaisen Nouto hoitolasta-vaihtoehdon, mutta tällöin varmista miten hoitolani on ko.viikolla auki.

Tarkoituksenani on ottaa muitakin sarjoja verkkomyyntiin ja muita hyvän mielen tuotteita. 🙂

HUOMio!

Hoitolani on auki normaalisti, olen paikalla varausten mukaan. Pyydän, että soita, laita Whatsapp tai tekstiviesti mikäli et löydä nettiajanvarauksesta mieluisaa aikaa.

Pyydän, ettet tule kipeänä hoitoihin, et edes jos tunnet olosi vähänkin heikoksi. Jos kuulut riskiryhmään tai sairastut, niin siirrä aikasi mieluiten soittamalla. Pese/desinfioi kätesi mennen tullen hoitolaani. Yski ja niistä aina nenäliinaan ja heitä se roskiin. Painotan etten tule kipeänä töihin.

Huolehdin AINA hoitolani ja työvälineiden, tekstiilien ja pintojen puhtaudesta sekä omasta käsihygieniasta, nyt vielä entistä tehostetummin! Käytän kaikissa hoidossa suusuojaa sekä suojahanskoja.

Tule vain hetkeä ennen aikaasi paikalle ja yksin. Hoitotilassani ei ole minun ja asiakkaan lisäksi muita ja pyrimme nyt tekemään muutoinkin eri aikoina töitä liikehuoneistossa.

Seuraan tilannetta jatkuvasti ja ilmoitan heti mahdollisista muutoksista. Ota Instagramini ja Facebook-sivuni seurantaasi.


Muutto uusiin tiloihin toukokuussa 2020

Olen muuttanut uuteen liiketilaan Hallituskatu 22. Talon päädyssä maamerkkinä Ravintola Frankly ja liikkeemme edessä kirsikkapuu. Hallituskatu 22 on Sushi-ravintola Itsudemosta seuraava rakennus Hämeenpuistoon päin. Pääsisäänkäynti ns. parkki- ja kirsikkapuupihan puolelta.😊 Samoissa tiloissa, omassa kampaamossa, toimii myös kampaaja Kaisa Rae. Tervetuloa, nähdään pian!✌🏻